Gast docenten:

Ik kan en wil niet alles alleen doen. Daarom zijn er specialisten met wie ik samenwerk op contractbasis.

Gert Schaart

Gert Schaart heeft aanvankelijk een brede loopbaan doorlopen in het onderwijs. Werkte er als onderwijzer, leraar en later als (con)rector. Hij gaf er leiding aan intensieve verandering- en fusieprocessen. Sinds 1997 is Gert actief op het gebied van coaching, intervisie en procesbegeleiding. Gert maakt in zijn werk gebruik van de Transactionele Analyse en is gecertificeerd trainer en coach in PCM®.

Ineke Vonk

Ineke Vonk is ruim vijftien jaar trainer en coach van professionals. Als orthopedagoog werkte zij binnen onderwijs en gezondheidszorg. Centraal staat in haar werk de verbinding maken tussen organisatiedoelstellingen en persoonlijke drijfveren. Haar aanpak is persoonlijk: open, eerlijk en confronterend. Ineke maakt in haar werk gebruik diverse modellen waaronder Qi Gong, The Human Element en Transactionele Analyse.

Esther Cohen

Esther Cohen is professioneel coach en rouwbegeleider. Vanaf 1996 is zij werkzaam binnen haar eigen bureau Dros & Cohen coaching en consult. In ontmoetingen van coaching en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is ‘verlies’ een thema wat zich vaak aandient. Esther heeft kennis over processen van verlies en rouw, heeft ervaring met trainen en kennis overdragen. Esther is Certified Transactional Analyst en professioneel rouw begeleider.

Jacqueline van Gent

Jacqueline van Gent is registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie. Jacqueline is internationaal erkend supervisor en opleider in de Transactionele Analyse (TSTA) met Counseling als specialisatie. Zij is al jaren enthousiast over de kracht van TA en laat anderen kennismaken met TA, door middel van opleiding en supervisie of in coaching/counseling.

Mechthild Clausen-Söhngen

Mechthild woont en werkt in Duitsland. Zij is oorspronkelijk Logopedist. Zij heeft zich gespecialiseerd in TA voor docenten en stagebegeleiders. Zij heeft op diverse niveaus teams begeleid in HBO met supervisie en coaching. Nu beperkt zij zich tot TA opleidingen in het werkveld counseling.

Waarom werken met Roos?

  • Ik heb brede ervaring en een netwerk van professionals.
  • Ik kan me snel inleven in elke context.
  • Mijn werkwijze is doelgericht en concreet.
  • Mijn Engels en Duits zijn goed.